Detailní popis produktu
Přípravek pro výrobu želatinových dezertů a zalévání dortů
Želírující přípravek pro cukrářskou výrobu – dorty, řezy, aspiky apod.
Hydrofilní / Hydrofilné koloidní polysacharid z červených řas / rias ( E406 )
Doporučené dávkování: 2g – 10g na 1 litr vody
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 701,4 kJ / 167,8 kcal, Tuky 83,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0 g, z toho cukry 0 g, Bílkoviny 0 g, Sůl 0,25 g
Návod k přípravě:
Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut, vznikne pěna. Po jejím částečném opadnutí odstavíme. Přidáme množství cukru - doporučené 200g - 250g na litr. Při chladnutí (cca 50-60°C) přidáme přípravek k okyselení (doporučená kyselina citrónová 3g na kg gelu)
Agar není rozpustný ve studené vodě!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.