Detailní popis produktu
Karamel - vyzkoušejte novou originální příchuť. Překvapí Vás příjemně sladkou a výrazně karamelovou chutí. Velmi vhodný zejména s méně sladkým ovocem. Pro správnou tekutost je nutné jej naředit jedlým olejem. Pro dokonalý zážitek a bezproblémový provoz čokoládové fontány doporučujeme použití speciální čokolády do fontány a pro fondue.Tyto čokolády mají vyjímečné vlastnosti a lépe tečou, než jiné druhy čokolády. Je to dáno vyšším obsahem kakaového másla, které je v běžných čokoládách nahrazováno rostlinnými tuky a pro použití v čokoládové fontáně je třeba normální čokoládu upravovat do patřičné konzistence přidáváním oleje. To při malých zkušenostech s přípravou čokolády pro fontánu může vést ke zničení celého připravovaného množství čokolády. Použitím nevhodné nebo nevhodně namíchané čokolády může být čokoládová fontána také nevratně poškozena. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, odstředěné sušené mléko, karamelizovaný cukr (1,5%), emulgátor E322 sójový lecitin, aroma, koření, přírodní vanilkové aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2369 kJ/566 kcal, tuky 37,1 g (z toho nasycené 22,3 g), sacharidy 49,2 g (z toho cukry 48,6 g), vláknina 1 g, bílkoviny 8 g, sůl 0,25 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády, polevy, kakao |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.