Detailní popis produktu
Jemná hotová cukrářská poleva mléčná je vhodná k polévání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování. Použití: Sáček vložíme na 7 minut do horké vody 50°C - 60°C, po rozehřátí vyjmeme a otevřeme. Pečivo poléváme, případně polevu roztíráme nožem nebo stěrkou, poté necháme ztuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. Pro lepší krájení výrobku s polevou použijeme nůž nahřátý v horké vodě. Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový - certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů), sušené mléko odstředěné (5 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaová hmota, sušená syrovátka, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2430 kJ/584 kcal, tuky 41 g (z toho nasycené 39 g), sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g), vláknina 1,2 g, bílkoviny 3,1 g, sůl 0,1 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády, polevy, kakao |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.