Detailní popis produktu
Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru, nebo ve vodní lázni na teplotu 40°C. Na 1 kg fondánu použijeme asi 40 ml vody anebo cukerného roztoku. Teplota při úpravě fondánu by neměla přesáhnout 40°C, při vyšší teplotě dochází k nežádoucímu poškození mikrokrystalické struktury fondánu a ke zhoršení jeho kvality. Barva čistě bílá. Skladujte na čistém, suchém místě bez jiných pachů. Chraňte před přímým sluncem. Teplota skladování 20°C max 25°C. Chraňte před mrazem. Optimální vlhkost vzduchu 50 - 60%, max 70%. Složení: cukr, glukózový sirup, voda. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1515 kJ/356 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 89 g (z toho cukry 81 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.