DÁRKOVÉ POUKÁZKY ZASÍLÁME I PŘES VÁNOCE 24/7 ⭐ DOVOLENÁ, BALÍČKY ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Detailní popis produktu
Perník na strouhání
Dubea Praha – Perník na strouhání je tradiční český produkt, který se hodí k mnoha účelům v kuchyni. Lze jej použít na strouhání do různých pokrmů, k zahušťování omáček či jako obalovací hmotu. Tento perník je vyráběn z kvalitních surovin, které zahrnují:
Pšeničná mouka
Cukr, voda, kypřící látky, perníkové koření - těchto pár surovin dělá zázrak v ústech
Naše ryze česká rodinná firma Dubea Praha byla založena v roce 1888 a hrdá jsme se na tradiční receptury a vysokou kvalitu našich výrobků. Děláme vše pro to, aby naše produkty vyhovovaly nejvyšším standardům a byly vždy k dispozici pro vaše pečení a vaření. Obohaťte své jídlo chutí tradičního českého perníku od Dubea Praha.
Složení:
PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, voda, kypřící látky hydrogenuhličitan sodný a amonný, perníkové koření
Nutriční hodnoty na 100g:
energie 1402 kJ/ 328 kcal, tuky 1 g - z toho nasycené MK 0,1 g, sacharidy 75 g - z toho cukry 39 g, bílkoviny 6 g, sůl 0,04 g
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY: Perník na strouhání
Země původu:
Česká republika
VÝROBCE: DUBEA, s.r.o., Za poštou 1063/12, 100 00 Praha 10, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tipy pro vánoční pečení cukroví |
---|---|
Skladování: | V chladničce při teplotě +2 až +20°C nebo před otevřením až 30 dnů při teplotě do +20°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.