Čokoláda Ruby extra 35% (pecky) 1 kg/sáček alu
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Výběrová čokoláda made in Italy. Rubínová čokoláda je druh čokolády, který poprvé vyrobila švýcarsko-belgická firma Barry Callebaut v roce 2017. Někdy bývá uváděna jako „čtvrtý druh čokolády“, vedle mléčné, hořké a bílé.
Má tmavě růžovou barvu. Rubínová čokoláda se vyrábí z rubínových kakaových bobů, ze kterých je možno dostat růžový prášek a vyrobit čokoládu tmavě růžové barvy. Chuť rubínové čokolády bývá popisována jako mírně sladká, mírně kyselá, připomínající chuť lesních plodů.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, čokoládová hmota, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní vanilkový extrakt.
Celkový obsah tuku: 36%, obsah kakaa: 35%
Vhodná do náplní, na čokoládové tabulky, do krémů a jako poleva.
Temperační teploty: rozehřívání: max 43°C, krystalizace: 26,5-27°C, pracovní: 28,4°C.
Info o produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády bílé, karamel a ruby |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.