Cukrářská náplň VANILKA termostabilní 1kg - Dr.Hlaváč Královský krém příchuť Vanilka
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
✅ Vyrobeno na Moravě ✅ BEZ umělých barviv ✅ BEZ umělých sladidel ✅ BEZ alergenů ✅ EXTRA - pouze čerstvé suroviny, nepoužíváme sušené ingredience ✅ Ideální na pečení ✅ Vysoce termostabilní ✅ Nevytéká při pečení ✅ Lze opakovaně mrazit ✅ Snadná manipulace s náplní (nemusí se rozmíchávat) ✅ Trvanlivost 6-12 měsíců
Složení:
cukr, voda, kukuřičný modifikovaný škrob, rýžová mouka, stabilizátor (guma gellan), přírodní barvivo (lutein), sůl, kyselina (kyselina citrónová), konzervant (sorban draselný), aroma.
Nutriční hodnoty ve 100g produktu:
- Energetická hodnota: 861kJ (206kcal)
- Tuky: 0,2g
z toho nasycené mastné kyseliny: <0,1g
- Sacharidy: 50g
z toho cukry: 40g
- Bílkoviny: 0,2g
- Sůl: <0,1g
Kromě hotové náplně na pečení lze použít také dle následující receptury:
-
Vanilková omáčka: Vanilková omáčka 500g, smetana 500g,
voda 375-500g (podle požadované hustoty). V hrnci rozmícháme metlou
a za stálého míchání přivedeme k varu a můžeme podávat.
-
Krém s margarínem nebo 100% tukem: Vanilková omáčka 2000g,
máslový margarín nebo 100% tuk 500-700g. Vše šleháme vysokou
rychlostí, dokud krém není hladký.
-
Vanilková šlehačka: Vanilková omáčka 2000g, smetana ke šlehání 2000g.
Vše šleháme vysokou rychlostí, dokud smetana neztuhne.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.