Detailní popis produktu
Italská inspirace + mascarpone + vůně mandlí Vyzkoušejte tuto jedinečnou novinku inspirovanou nejznámějším italským dezertem. Lahodný krém Tiramisu s mascarpone a s vůní mandlí a kávy, který připravíte za pár minut. Použití: Do vysoké nádoby nalijeme 300 ml studeného mléka a přisypeme obsah sáčku. Šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty při nejvyšších otáčkách. Pro přípravu dezertu do poháru střídavě vrstvíme vyšlehaný tiramisu krém a piškoty namočené v silné kávě. Nakonec povrch dezertu posypeme prosátým kakaem. Uložíme minimálně na 2 hodiny do chladničky a poté servírujeme. Složení: cukr glukózový sirup, modifikovaných škrob, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), mléčná bílkovina), 4,1% mascarpone prášek (92% italský sýr mascarpone, sušené odtučněné mléko, mléčná bílkovina, stabilizátor (fosforečnany sodné)), zahušťovadlo (karagenan), karamelizovaná sacharóza, přírodní aroma, jedlá sůl, barviva (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy vajec, lupinové mouky a lepku. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 532 kJ/126 kcal, tuky 4,4 g (z toho nasycené 3,2 g), sacharidy 19 g (z toho cukry 13 g), bílkoviny 2,9 g, sůl 0,16 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Se značkou Dr. Oetker peče celá země |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.