Cukrárenské želé červené 10g
Detailní popis produktu
Pomůcka profesionálních cukrářů i pro Vás! Takové želé, které znáte u zákusků z cukrárny, si nyní můžete připravit jednoduše i sami doma. Extra silné cukrárenské želé je rostlinného původu a je vyrobené na bázi agaru. Vytvoříte z něj vysokou a pevnou vrstvu želé na dorty, zákusky či jiné moučníky. Příprava je jednoduchá - stačí smíchat s 0,5 l tekutiny a 1 minutu povařit. Takové želé, které znáte u zákusků z cukrárny, si nyní můžete připravit jednoduše i sami doma. Cukrárenské želé je vhodné pro silné vrstvy, drží pevně. Použít můžete vodu anebo ovocnou šťávu. Z jednoho sáčku připravíte 0,5 l želé. Použití: Obsah sáčku smícháme s 5-6 lžícemi cukru (80 g), přidáme 500 ml tekutiny. Přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme asi 10 minut chladnout. Ještě vlažným želé zajileme ovoce na dortu. Korpus je nutné před nanesením želé potřít např. krémem debo džemem. Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho znovu rozehřát.
Složení:
cukr, želírující látka 38% (agar), kyselina (kyselina citronová), barviva (karoteny, karmíny)
Nutriční hodnoty ve 100 g:
energie 252 kJ/59 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 15 g (z toho cukry 14 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatiny práškové a plátkové |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.