Doprava do výdejen PPL nad 1000,- zdarma, kurýrem PPL domů nad 2000,- zdarma

Cukrárenské želé žluté 10g /DTS

Cukrářské potřeby

18,30 Kč / ks
Dostupnost: ✅ SKLADEM (63 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Cukrárenské želé žluté 10g /DTS

Detailní popis produktu

Pomůcka profesionálních cukrářů i pro Vás! Takové želé, které znáte u zákusků z cukrárny, si nyní můžete připravit jednoduše i sami doma. Extra silné cukrárenské želé je rostlinného původu, vyrobené na bázi agaru. Vytvoříte z něj vysokou a pevnou vrstvu želé na dorty, zákusky či jiné moučníky. Příprava je jednoduchá - stačí smíchat s 0,5 l tekutiny a 1 minutu povařit. Použít můžete vodu nebo ovocnou šťávu. Z jednoho sáčku připravíte 0,5 l želé. Použití: Obsah sáčku smícháme s 5-6 lžícemi cukru (80 g), přidáme 500 ml tekutiny. Přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme asi 10 minut chladnout. Ještě vlažným želé zajileme ovoce na dortu. Korpus je nutné před nanesením želé potřít např. krémem debo džemem. Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho znovu rozehřát.

Složení:

cukr, želírující látka 38% (agar), kyselina (kyselina citronová), barviva (karoteny, riboflavin)

Nutriční hodnoty ve 100 g:

energie 251 kJ/60 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 15 g (z toho cukry 14 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Agar a želatina
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: