Dr. Oetker Pasta vanilková s mletým luskem 100 g
Detailní popis produktu
-
Rozvoz nákupu potravin do všech krajů ČR. Potraviny přímo z velkoobchodu k Vám domů a za skvělé ceny. Rychlé doručení, nákup bude do 1 až 2 dnů u vás doma, nebo ve výdejně (boxu).
Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Platí zejména pro počet kusů, nebo celkovou hmotnost uvedenou v zákonném názvu potraviny, ten vyplývá z velkoobchodního názvu potraviny. Námi nabízený produkt = 1 ks z velkoobchodního balení, není-li v nadpisu (názvu) produktu uvedeno jinak. Hmotnost zakoupeného produktu je platná v nadpisu produktu.
Možné omezení pro produkt. Vybrané produkty prodáváme pouze po více kusech a není možné zakoupení pouze 1 ks. Nenabízí-li vám systém 1 ks, není možné objednat menší, než nabízené množství a takový prodej je možný jen v násobcích nabízeného množství u tlačítka "Do košíku".
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
- Vanilkový lusk Bourbon 1 ks
-
SLOŽENÍ
- Vanilkový lusk
-
ALERGENY
- Neuvádí se
-
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- 0
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- 0
-
Prodej potravin online - rozvoz jídla po celé ČR
Možné zakoupit také jako velkoobchodní balení, zvolte patřičný počet kusů:
- 1 ks
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, ČR
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Lusk možno vařit vcelku v omáčce nebo pudingu, kterým dodává výraznou chuť a vůni. Celý lusk se může také uzavřít do nádoby s moučkovým nebo krupicovým cukrem. Lusk po několika dnech provoní cukr výrazným vanilkovým aroma. Lusk možno do cukru vložit opakovaně.Semínka uvnitř lusku: Vyškrábaná dužina zevnitř lusku se může přimíchat do krému, pudingu, do těsta na sladké pečivo a cukroví, apod.Rozemletý lusk: Lusk možno vysušit na vzduchu po dobu jednoho týdne a poté rozemlít. Rozemletý lusk se přidává do těsta, krému, pudingu, moučkového cukru apod.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Se značkou Dr. Oetker peče celá země |
---|---|
EAN: | 8595072625333 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.