Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Dort-želé červené 10 g, v prášku, na 0,25 l tekutiny
- SLOŽENÍ
- Cukr,Zahušťovadla (karagenan, karubin),Regulátor kyselosti (hydrogenvinan draselný),Barviva (karmín, beta-karoten)
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100 g hotového výrobku:* Energetická hodnota : 272 kJ/64 kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy : 15,9 g, z toho cukry : 15,5 g,Bílkoviny : 0,1 g,Sůl : 0,00 g,*Želé připraveno s vodou a 40 g cukru
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 11 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda nebo ovocná šťáva). Použití: na přípravu ovocných dortů, řezů a dezertů. Příprava: 1 Obsah sáčku smícháme se 2-3 lžícemi cukru, přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu. 2 Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout. 3 Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho znovu rozehřát.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Droždí a kypřící prášky |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.