Forma silikonová s tácem na 24 ks čoko makronek prům:3,3, v.1,2cm
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Silikonová forma vhodná pro modelování čokolády odolná do teploty +60°C. Je možné použití všech druhů čokolády, ale musí být temperovaná.
Temperační teploty čokolád:
hořká 31/32°C
mléčná 29/30°C
bílá a obarvená 29°C
Použití: nalijte temperovanou čokoládu do formy a lehce protřepte, aby se odstranily vzduchové bubliny.
uložte do konzervátoru na +5°C až do ztuhnutí výrobku. Doba je závislá na jeho velikosti.
Vyjměte opatrně hotový výrobek a obarvěte s pomocí aerografu.
Je pružná a ohebná a lehce omyvatelná jak ručně, tak i v myčce.
Info o produktu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.