Doprava do výdejen PPL nad 1000,- zdarma, kurýrem PPL domů nad 2000,- zdarma

Italská pistáciová mouka 100 g Marullo

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

134,60 Kč / ks 134,60 Kč / 100 g
Dostupnost: ✅ SKLADEM (3 ks)
Můžeme doručit do:
5.12.2024
Možnosti doručení
Italská pistáciová mouka 100 g Marullo
Italská pistácie mouka 100 g Marullo
🇩🇪 Z DOVOZU

Detailní popis produktu

Kvalitní pistáciová mouka pro sladké pečení

Dopřejte svým dezertům nezapomenutelné kouzlo pravé Sicílie s naší prémiovou pistáciovou moukou. Každých 100 gramů ukrývá esenci pečlivě vybraných pistácií, které promění vaše cukrářské výtvory v malá umělecká díla. Jemně mletá struktura a intenzivní aroma přenesou vaše smysly do sluncem zalitých pistáciových hájů jižní Itálie. Pro všechny nadšené cukráře, kteří se nespokojí s průměrem a touží po autentické středomořské chuti, je tato mouka nepostradatelnou součástí jejich kuchyně. S každou lžičkou přidáte do svých moučníků kousek sicilské tradice a vášně pro dokonalou chuť.

Vyzkoušejte pistáciové makronky

Hmotnost: 100g

Složení: 

pistácie

Výživové hodnoty na 100g

Energetická hodnota kJ 2605 kJ
Energetická hodnota kcal 630 kcal
Tuky 56,1 g
 z toho nasycené mastné kyseliny 5,6 g
Sacharidy 8,1 g
 z toho cukry 4,5 g
Bílkoviny 18,1 g
Sůl 0 g

 

Země původu:

Itálie

Doplňkové parametry

Kategorie: Tipy pro vánoční pečení cukroví
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: