Kokosová mouka 400 g
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Kokosová mouka má pro cukrářské potřeby širokou škálu použití
Je skvělou náhradou klasické pšeničné mouky, obsahuje málo tuku a sacharidů a je bohatá na vlákninu a bílkoviny. Moučníky a dezerty jsou díky kokosové mouce krásně voňavé a nadýchané.
Skvěle se hodí na vánoční cukroví jako jsou kokosové kuličky Rafaelo - recept:
Suroviny salko (slazené kondenzované mléko) 1 plechovka
kokosová mouka Alika
200 g loupané mandle cca
150 g strouhaný kokos (na obalení) 100 g
Postup přípravy Rafaelo kuličky:
Salko nalijte do misky, přisypte jemně strouhaný nebo mletý kokos a směs promíchejte. Přikryjte fólií nebo talířem a dejte alespoň na hodinu chladit do lednice. Kokos na obalení vsypte do menší misky. Prsty odeberte vychlazenou kokosovou hmotu, doprostřed vmáčkněte mandli, v dlaních vytvarujte kuličku a obalte ji v kokosu. Vložte do papírového košíčku a nechte vychladit.
Kokosová mouka se vyrábí z kokosové buničiny, která vzniká při výrobě kokosového mléka. Výsledná dužina je zbavena tuku, tekutin a pak sušena. Mouka si tak zachová kokosovou vůni a svoji sladkou chuť.
Složení:
Kokosová mouka 100%
Nutriční hodnoty na 100g
Energetická hodnota kJ | 1313 kJ |
Energetická hodnota kcal | 313,7 kcal |
Tuky | 16 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 15 g |
Sacharidy | 21 g |
- z toho cukry | 15 g |
Bílkoviny | 19 g |
Vláknina | 0 g |
Sůl | 0 g |
Země původu:
Srí Lanka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.