Kompletní směs na konfetové řezy 750g Cake Masters /14740CM
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Obsah balení: 600 g směsi na pečení, 60 g smetanového prášku, 50 g cukrových konfet, 40 g polevy z plnotučného mléka
Těsto můžete dochutit vanilkou, rumem, oříšky atd..
Podrobný postup přípravy:
Dortový korpus
budete potřebovat: 150 g vejce (asi 3 vejce velikosti M), 170 ml oleje, 150 ml vody; na krém: 200 ml studeného mléka
Předehřejte troubu na 180°C horní/spodní ohřev. Zapékací směs s vejci, jedlým olejem a vodou krátce promíchejte ručním mixérem nebo stojanovým mixérem na nejnižší stupeň a poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšší stupeň. Vyjměte z cukrových konfet 2 polévkové lžíce a dejte stranou. Vmíchejte zbývající konfety a vložte směs do pekáče/rámu na pečení cca. Rozměr 28 x 32 cm. Koláč pečeme asi 30 minut a poté necháme vychladnout. Mléko a smetanu v prášku vyšleháme elektrickým ručním mixérem a šlehačem. Krém na dortu ozdobte pomocí stěrky. Sáček s glazurou vložíme na cca 8 minut do horké vody. Krátce prohněteme, odstřihneme malý roh a přes dort přetáhneme jemné proužky. Nakonec posypeme zbylými cukrovými konfetami.
Složení:
Směs na pečení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, prášek do pečiva (difosforečnany, kypřící prostředek uhličitan sodný), zahušťovadlo xantanová guma, aroma. Krémový prášek: cukr, glukózový sirup, palmový olej, modifikovaný škrob, emulgátory (E 471 (mono- a diglyceridy mastných kyselin), E 472b (estery kyseliny mléčné a mono- a diglyceridů mastných kyselin), E 472e (mono- a diglyceridy mastných kyselin) estery kyseliny diacetylvinné a mono- a diglyceridů mastných kyselin)), SUŠENÉ MLÉKO ODSTŘEDĚNÉ, MLÉČNÁ BÍLKA, maltodextrin, zahušťovadlo karagenan, stabilizátor fosforečnan draselný, aroma, barvivo riboflavin.
Cukrové konfety (6,6%): cukr, škrob, palmový tuk, rýžová mouka, barviva (pravý karmín, brilantní modř FCF, karoten, kurkumin), přírodní aroma.
Poleva s obsahem kakaa se sušeným plnotučným mlékem (5,3 %): cukr, rostlinné tuky (palmový, kokosový, bambucké), 15 % SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, 5 % nízkotučný kakaový prášek, LAKTÓZA, emulgátor lecitin.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1390 KJ / 332 kcal | tuky 16 g / z toho celkem mastné kyseliny 3,6 g | sacharidy 42 g / z toho cukry 24 g | protein 4,99 g | sůl 0,7 g.
Návod k přípravě: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku.
TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.