Doprava do výdejen PPL nad 1000,- zdarma, kurýrem PPL domů nad 2000,- zdarma

Krém kaštanový s vanilkou Bourbon Agrimontana (hladký) 5,2 kg/plechovka

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

1 820,20 Kč / ks
Dostupnost: ✅ SKLADEM (>99 ks)
Můžeme doručit do:
27.11.2024
Možnosti doručení
Krém kaštanový s vanilkou Bourbon Agrimontana (hladký) 5,2 kg/plechovka

Detailní popis produktu

Hladký, kaštanový krém Marrons je vyrobeným namletím výběrových kaštanů naložených v glukózovém sirupu, ručně sklizených v Italských kaštanových lesích, v regionu Toskánsko.
Jedná se o kaštanový krém smíchaný s ostatními složkami ve vakuovém prostředí. Následně je balený do plechovky za vysoké teploty.
Ideální do náplní, krémů, ganache, jogurtů, veškerých dezertů a nepostradatelná pro řadu tradičních receptů.
Složení: Kaštany, třtinový cukr, glukózo-fruktózový sirup, přírodní extrakt z Bourbon vanilky.
Připraveno s 49 g ovoce na 100 g. Celkový obsah cukru 70g na 100g.
Alergeny: Neobsahuje alergeny. Gluten free.
Po otevření uchovávejte v lednici. Přítomnost jakékoli kapaliny na povrchu je způsobena nepřítomností v složky stabilizátorů. Před použitím
doporučujeme přípravek promíchat.

Info o produktu

Měrná jednotka:
bal - 5,2 kg/plechovka
Balení:
3 bal/kart
Skladování:
v suchu a chladu, po otevření v chladničce (0/+6°C)
Dávkování:
dle potřeby
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM03210

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaštany
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: