Krémový stabilizátor Jahoda 100g Cake Masters /14868
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Ztužovač krémů a šlehaček všech druhů
S těmito krémovými stabilizátory připravíte snadno a rychle krémové koláče, řezy, rolády a dezerty. Pro stabilní a aromatický krém stačí přidat šlehačku a vodu. Krémové stabilizátory neobsahují umělá barviva ani konzervační látky.
Základní receptura:
100 g stabilizátoru krému fond
125 ml vody, 20°C
500 g šlehačky
Prášek stabilizátoru smetany smíchejte s vodou. Poté směs vmícháme do šlehačky. Nyní naplňte koláč směsí a dejte na 2 hodiny do lednice (minimálně).
Množství uvedená v základním receptu platí pro dort o průměru 26 cm nebo roládu o velikosti 60x40 cm.
Pokud chcete dělat lahodnou pěnu, přidejte 100 g smetany.
Složení:
Cukr, želatina (hovězí), glukózový sirup, sušené maliny, maltodextrin, okyselovadlo: E 330 (kyselina citronová); koncentrát z červené řepy, aroma, modifikovaný škrob: E 1412 (diškrob fosfát); fruktóza, zahušťovadlo: E 401 (alginát sodný). Může obsahovat stopy OŘECHŮ, MANDLÍ, MLÉKA, VEJCE a PŠENICE.
Nutriční hodnoty na 100g:
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovací pasty |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.