Detailní popis produktu
Pomazánka z karamelizovaných sušenek Lotus Biscoff .
Obohatí váš jídelní stůl při každé příležitosti. Je vhodnou alternativou k čokoládovým pomazánkám nebo arašídovému máslu. Díky svému složení je vhodná i pro vegany.
Použití
Perfektní na snídani, toasty a palačinky nebo jako přísada do vašich oblíbených receptů na domácí pečení. Při rozehřátí na teplotu cca 40 °C je skvělá jako poleva na vafle, zmrzlinu nebo přísada do krémů na cheesecaky.
O výrobci
Lotus Bakeries je belgická, mezinárodně orientovaná společnost, jejíž historie se začala psát roku 1932 ve městě Lembke. Podnik se zaměřuje na výrobu autentických specialit ze světa sušenek a dortů: karamelizované sušenky, perníky, dortové speciality, vafle a perníčky. Díky zachování zdravé rovnováhy mezi tradicí a inovací nabízí Lotus Bakeries svým zákazníkům jedinečnou škálu výrobků.
SLOŽENÍ Karamelové sušenky 57 % hm. (PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový olej), cukrový sirup, kypřidlo (hydrogenuhličitan sodný), SÓJOVÁ mouka, jedlá sůl, skořice) Řepkový olej Cukr Emulgátor (sójový lecitin) Regulátor kyselosti (kys. citrónová).
Energetická hodnota na 100g 590 kcal/2457 kJ Tuky 39,2 g Z toho nasycené mastné kys 7,5 g Sacharidy 56 g Z toho cukry 36,2 g Vláknina 0,8 g Bílkoviny 2,8 g Sůl 0,53 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pomazánky - Nutella |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.