Detailní popis produktu
Škrobový hydrolyzát (oligosacharid) vyrobený enzymatickou hydrolýzou z pšeničného škrobu.
Je vhodný jako potravinářské zahušťovadlo, nosič práškových směsí, zvyšuje viskozitu systémů na bázi vody, je vhodný jako plnidlo a zahušťovadlo tukových bází, emulguje tuky ve vodných systémech.
Obzvláště vhodný pro výrobu zmrzliny.
zcukření DE 18+-1%.
Info o produktu
Měrná jednotka:
bal - 25 kg/pytel
Skladování:
v suchu
Dávkování:
dle potřeby
Země původu:
Česká republika
Kód:
AMZ103
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrové polevy - fondán |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.