Směs na rychlý, máslový krém 140g - RUF /17546 | Skvělé pro Váš domácí dort
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Sladké dortové překvapení - rychlá směs pro máslový dortový a dezertní krém
Milujete pečení, ale někdy vás příprava krému připraví o veškerou energii? Už nemusíte trávit hodiny mícháním a vařením, aby jste dosáhli perfektní konzistence a chuti. Představujeme vám řešení vašeho problému - Směs na rychlý, máslový krém od značky RUF!
Tato speciální směs vám nabídne vše, co potřebujete od kvalitního krému. Je instantní, snadno se připravuje a má tuhý výsledek, takže můžete vytvářet krásné a stabilní dorty bez starostí. Ale co je nejdůležitější, má dokonalou máslovou příchuť, kterou všechny milují.
Poznejte rozdíl v německé kvalitě
Tento krém je splněný sem o rychlém krému na dort, který se nesrazí
Skladování: při pokojové teplotě
Balení: 140 g v krabičce
Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
Postup přípravy rychlého krému na dorty:
Vyšlehejte 250 g měkkého másla, 350 ml mléka (1,5 % tuku) a směs na tento krém. Mléko a máslo by měly mít stejnou teplotu (ideálně pokojová teplota).
Složení:
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1644 kJ / 387 kcal |
Tuky | 0,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 96g |
z toho cukry | 76g |
Vláknina | 0g |
Bílkoviny | 0,5g |
Sůl | 0,98g |
Kód výrobce: R12175
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tipy pro vánoční pečení cukroví |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.