Detailní popis produktu
Nevlhnoucí cukr Dolomity je jemný, bílý, aromatizovaný prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků.Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch. Neobsahuje barviva a chemické přísady. Výrobek obsahuje tuky, které se na horkém výrobku rozpustí a tím ztrácí požadovaný efekt stále bílého povrchu. Nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C). Např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat. Složení: dextróza, cukr, rostlinné hydrogenované tuky (palmová jádra, kokos, babassu), pšeničný škrob, aroma
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.