Mouka pšeničná typ 0 Special, pizza se středním kynutím, Petra 12,5 kg/pytel
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Mouka vhodná zejména pro pizzová těsta se střední dobou kynutí.
Složení: mouka hladká z měkké PŠENICE. Neobsahuje přidané látky. Muže obsahovat stopy SÓJI a HOŘČICE.
Mouka se vyrábí z pšenice druhu grano tenero (měkké pšenice), typ mletí 0, W 260-280, je určená pro nejčastější střední dobu kynutí, což ji činí velice všestrannou. Díky dobrým fermentačním vlastnostem si těsto zachovává vysokou stabilitu a kvalitu při zraní po dobu 8 - 12 hodin při pokojové teplotě (20 - 25°C) i v chladu (4°C). Pizzař tak může zaručit stejnou kvalitu produktů po celou dobu dobu večerního servisu.
Mouka absorbuje tekutiny v poměru cca 58,5 % vlastní váhy, takže umožňuje velkou výnosnost (lze vytvořit více bochánků na stejnou váhu mouky). Z mouky připravíte skvěle nadýchané těsto s příjemnou vůní. Pizza po upečení bude krásně křupavá.
Složení mouky umožňuje dosáhnout optimální rovnováhy mezi pevností a tažností (P/L 0,55-0,65). Zrání těsta je rovnoměrné, snadno se s ním pracuje a lehce překládá.
Ideální na pizzy kulaté či podlouhlé a předpečené korpusy, těsta zadělaná „na záraz“ se střední dobou kynutí, vynikajících výsledků dosáhnete i při delší době kynutí při stabilní teplotě (4°C).
Info o produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky italské |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.