Doprava do výdejen PPL nad 1000,- zdarma, kurýrem PPL domů nad 2000,- zdarma

Mouka pšeničná typ 00 Gran pasta, čerstvé těstoviny, Petra 12,5 kg/pytel

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby akce

913,40 Kč / ks
Dostupnost: ✅ SKLADEM (>99 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Mouka pšeničná typ 00 Gran pasta, čerstvé těstoviny, Petra 12,5 kg/pytel

Detailní popis produktu

Mouka na čerstvé těstoviny z pšenice druhu grano tenero, typ mletí 00. Vyrábí se ze zrn s silným lepkem (W 280-320), díky čemuž mouka při zadělávání těsta dobře absorbuje tekutiny a je stabilní. Speciálně vyvinuta na přípravu čerstvých těstovin, jak na ručně, tak pomocí lisu. Vhodná pro recepty s použitím jakoukoliv tekutiny, kdy zaručí skvělé výsledky. Tato mouka se výtečně hodí taky i na přípravu noků, které budou mít delší trvanlivost, díky jemnému mletí a tím malému obsahu poškozeného škrobu.
Mouka neobsahuje antioxidanty, ale však si zachovává barvu těsta díky vysokému stupni rafinace dosazenému pokročilou technologii mletí. Nejlépe se projeví pří použití bez míchaní s jinými druhy mouky nebo semoly. Složení: mouka hladká z měkké PŠENICE. Neobsahuje přidané látky. Muže obsahovat stopy SÓJI a HOŘČICE.

Info o produktu

Měrná jednotka:
ks - 12,5 kg/pytel
Balení:
80 ks/pal
Rozšiřující údaj:
W 280-320
Skladování:
v suchu a chladu, teplota +20-22°C, vlhkost 65-68%
Země původu:
Itálie
Kód:
PET7220

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky italské
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: