Detailní popis produktu
Silikonová pečící podložka. Díky perforovanému povrchu se těsto lépe propeče.
UPOZORNĚNÍ: PODLOŽKA NENÍ VHODNÁ NA TEKUTÁ TĚSTA. FUNKČNOST PODLOŽKY JE ZAJIŠTĚNA JEN V KOMBINACI S PERFOROVANÝM PLECHEM.
Fólie je vyrobena ze žáruvzdorného materiálu, který lze využívat opakovaně. S jejím použitím máte jistotu, že se vám žádný pokrm nepřichytí. Můžete ji použít v každém typu trouby. Odolává vysokým teplotám. Ohebnou folií můžete vyložit plechy, pekáče i různě tvarované formy na pečení.
Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:
Stejnou fólii používám ve své kuchyni už léta. Její hlavní předností je, že se na ní nic nepřichytí a velmi nám usnadní pečení. Odpadá pracné vymazávání plechů a různých forem, fólie se dá zastřihnout do požadovaných tvarů a velikostí. Jednu mám i pro pečení v remosce, vystřižené kulaté dno a dva pásky na boky. Na této fóĺii peču různé druhy moučníků, cukroví, různé slané pečivo apd. Dá se s úspěchem použít i na rychlou přípravu jemného masa, ryb a různých zapékaných jídel. Fólie se dobře udržuje a při správném použití vydrží opravdu dlouho. Je ale nutností, vyhnout se používání ostrých předmětů, zejména nožů. Moučníky před krájením přemístím na jinou podložku. Pokud to nejde, tak na porcování používám plastové nebo silikonové náčiní. S fólií jsem velmi spokojená a proto ji doporučuji všem. M.F.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.