Detailní popis produktu
Speciální mouka na výrobu klasické kulaté pizzy „Per Tonda“ pro profesionální použití. Specifická pro dlouhé kynutí těsta (24-120 hodin) a pro pečení přímo na žáruvzdorné plotýnce (šamotu). Obsah bílkovin min 17%.
Použití: Směs smíchejte s vodou, droždím, solí a olejem. Nechte vykynout a pečte. Pro konkrétní podrobnosti pro každý typ zpracování si vyžádejte konkrétní recepturu. Při nesprávném použití, odlišném od výše uvedeného popisu nejsou zaručeny správné vlastnosti produktu.
Složení: Jemná PŠENIČNÁ mouka typu "0" s vysokým obsahem bílkovin (Italské i zahraniční obiloviny), celozrnná špaldová mouka, mouka z rýže, sušený rýžový kvásek, opékané PŠENIČNÉ klíčky.
Alergeny: OBILOVINY (včetně lepku). Může obsahovat stopy SÓJI a HOŘČICE
GMO: Neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin.
Všechny ingredience jsou 100% rostlinného původu. Nepoužívají se žádné složky živočišného původu.
Info o produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky italské |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.