Podložka silikonová Air (Eclair a Choux) tvar: 12x2,2 a pr: 3-5mm
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Perforovaná silikonová podložka je vyrobena pro používání jak při pečení, tak i pro zamrazování pekařských, cukrářských a gastronomických
výrobků. Na jedné straně má podklad na Eclérky a na druhé straně na pálené kuličky. Podložka je vyrobena ze skleněných vláken oboustraně potahovaná potravinářským silikonem, díky tomu neklouže po pracovní desce.
Podložku je možné používat v teplotním rozsahu od - 40°C do + 280°C, ve všech typech pečících troub, nejvhodněji položenou na roštu nebo na pečícím plechu s otvory. Otvory zajišťují optimální rozložení tepla. K čistění postačuje teplá voda měkká houba na mytí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.