Rostlinná šlehačka 26% - 1l Master Gourmet Neslazená - Vhodná i pro vaření
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Neslazený rostlinný krém pro cukrářskou výrobu a gastronomii
Určeno pouze pro další zpracování. Se smetanou Master Gourmet od Master Martini se vaše domácí pečení posune na úplně novou úroveň: - Vytvoříte stabilní a krásné dorty napoprvé, bez stresu a frustrace - Ušetříte čas i peníze - žádné další vyhozené suroviny a opakované pokusy - Získáte sebevědomí experimentovat s novými recepty a technikami - Stanete se hvězdou každé oslavy díky svým úžasným dortům - Potěšíte své blízké profesionálně vypadajícími a chutnajícími dezerty
Přestaňte se trápit s obyčejnou šlehačkou
a dopřejte si radost z bezproblémového pečení. Master Gourmet je vaše vstupenka do světa profesionálního cukrářství. Je vyrobená v Itálii z těch nejkvalitnějších surovin, šlehačka vám umožní tvořit dorty, které budou vypadat i chutnat jako z nejlepší cukrárny. A to vše z pohodlí vaší kuchyně.
Master Gourmet je již léta tajnou zbraní profesionálních kuchařů i cukrářů po celém světě
Výrobek UHT pro cukrářskou výrobu a pro vaření. Před šleháním chlaďte 12hodin na teplotu +5 až +10°C. Šlehejte na střední rychlost až dosáhnete žádanou konzistenci.
Dávkování:
Pro optimální výsledek před vyšleháním 12 hodin skladovat při 2 - 10°C. Hotové výrobky mohou být zamrazeny. Po otevření obalu skladovat při teplotách 2 - 10 °C max. 4 dny. Před šleháním chlaďte šlehačku cca 12 hodin na teplotu +5 až +10°C.
Složení:
Voda, zcela ztužené rostlinné oleje a tuky (25%) (palmojádrový, slunečnicový), sušené podmáslí (z MLÉKA), sušené odstředěné MLÉKO, maltodextriny, emulgátory (E472b, E471, lecitiny), stabilizátory (E412, E410, E460i, E466).
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energetická hodnota | 1091kJ/264kcal |
Tuky | 26,00g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,00g |
Sacharidy | 5,00g |
z toho cukry | 4,10g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 2,60g |
Sůl | 0,21g |
Alergeny: 6, 7
Země původu:
Itálie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.