RUF ztužovač krémů - neutrální 1000g /14494
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Snadno použitelný cukrářský ztužovač krémů a náplní
Sladký a přitom chuťově neutrální ztužovač krémů z Německa. Výhodou je snadné použití, neutrální chuť, kdy do krému nevpravujete umělá aromata a především možnost mrazení a tepelné stability.
Poznejte rozdíl v německé kvalitě
Naše instantní směs na ztužování krémů a náplní je výsledkem dlouhých hodin pečlivého vývoje a testování. Je to výjimečný výrobek, který dosahuje dokonalou konzistenci a chutí při každém použití. Příprava je tak jednoduchá, že se k ní neodváže jen zkušený kuchař, ale i začátečník. Stačí smíchat s mlékem a vyšlehat. Lze snadno upravit konzistenci podle vašich preferencí, od pevného krému až po nadýchanou pěnu.
Skladování: při pokojové teplotě
Balení: 1000 g v krabičce
Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
Výrobce a země původu: Německo, firma RUF
Postup přípravy:
Přidejte 30g ztužovače na každých 1000ml tekutiny nebo dle vlastního uvážení a potřeby
Složení:
dextróza, modifikovaný škrob, kyselý fosforečnan vápenatý.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1556 kJ / 366 kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 91,5g |
z toho cukry | 64,2g |
Vláknina | 0g |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0,3g |
Kód výrobce: - - -
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ztužovače |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.