Skořicový cukr Liana | 2 x 20 g /11019 Tradiční pomocník pro pečení
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Poctivý slovenský skořicový cukr v balení 2 x 20g
Originální slovenský produkt nejen pro vánoční čas u trouby
Jste milovníkem sladkých dobrot a pečení? Máme pro vás ideální produkt, který vaše chuťové pohárky rozhodně potěší. Dejte se okouzlit novým cukrovým hitem - Skořicový cukr Liana!
Skořicový cukr Liana je exkluzivním mixem bílého cukru a 7% mleté skořice. Jeho vůně a chuť vás okamžitě přenese do doby vánočního pečení, kdy jste si užívali domácí jablečný závin, štrůdl nebo jablečné koláče. A proč jen vzpomínat? Skořicový cukr Liana vám umožní znovu prožít ty nezapomenutelné chvíle kdykoli během roku.
Slovenský poklad
Skořicový cukr Liana je importován přímo ze Slovenska a je zaručeným synonymem tradičního vánočního pečení s příchutí skořice. Nechte se unést vůní vánočních svátků, která je tak silná, že při zavřených očích ucítíte, jak vás obklopuje teplý dekou domova.
Skladování: při pokojové teplotě
Balení: 2 x sáček á 20 g
Výrobce a země původu: Slovensko, firma Liana
Postup přípravy:
ihned k použití
Složení:
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1627 kJ / 389 kcal |
Tuky | 0,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 95g |
z toho cukry | 93g |
Vláknina | 0g |
Bílkoviny | 0,5g |
Sůl | 0,01g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry, škroby, pomocné látky |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.