Detailní popis produktu
Vykazuje u veškerých pekařských výrobků stejné zlepšující vlastnosti jako kanditní sladový výtažek, ale štěpí navíc účinně lepek (gluten). U tužších druhů těsta s využitím mouky se silným lepkem zvyšuje tažnost a konzistenci (měkkost) a optimalizuje proces kynutí. V případě perníkového těsta se použivá jako náhrada za med a vylepší i pečivo žitné. Těsto na čistě žitný chléb nevyžaduje přídavek dalších zlepšujících přípravků, spolehlivě vykyne i bez nich a výrobek zaujme "zakulacenou" finální chutí (ztratí se nakyslá příchuť). Výsledkem je navíc pěkně rovnoměrně propečená střída. Významně pomůže upravit kvalitu těsta v důsledku použití "horší mouky" se silným lepkem (důsledek špatné pěstitelské sezóny).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.