Šlehačka rostlinná 20% Professional, bez laktózy (slazená) 1 l/tetra pak
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Trvanlivý slazený krém z rostlinných tuků (20%) s vysokým nášlehem, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém
prostředí do tetra paku. Neobsahuje mléčné bílkoviny. Vhodný pro alergiky na mléko a mléčné výrobky.
Ideální pro výrobu a dekoraci cukrářských výrobků a zmrzlin jako náhrada za živočišnou smetanu. Může být ochucován, aromatizován a
spojován s cukrářským krémem. Lze použít do živočišné šlehačky, pro její efektivní zlepšení objemu a struktury.
Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C. Před šleháním uložte Professional Crem do lednice, dokud nedosáhne 4-5°C.
Krém je možné šlehat elektrickým šlehačem nebo ručně.
Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
Složení: Voda, plně ztužený rostlinný tuk 20% (palmojádrový), cukr, izolát sójového proteinu, stabilizátory: E420ii, E463, E339, emulgátory: E472e, E433, E472b, sůl, aroma, barvivo: betakaroten (E160a)
ZBOŽÍ ZASÍLÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA - JEDNÁ SE O ZBOŽÍ, PODLÉHAJÍCÍ TEPLOTNÍM ŠOKŮM KTERÉ MÁ I PŘI PEČLIVÉM BALENÍ ZÁSILKY TENDENCI SE KAZIT NEBO PRASKAT.
Při paletovém odběru zavážíme standardně po celé republice.
Info o produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šlehačky |
---|---|
Skladování: | Po otevření v chladničce při teplotě +2 až +8°C nebo před otevřením při pokojové teplotě do +24°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.