Slovenský puding s vanilkovou příchutí 37g Levný, ale kvalitní puding
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Tradiční český vanilkový puding za skvělou cenu
Levný puding pro cukrářské potřebyl v sobě spojuje tradiční chuť a kvalitu. Puding je vyroben z pečlivě kontrolovaných surovin. Základem výrobku je kukuřičný škrob. Výrobek neobsahuje žádná sladidla a hotový puding je lehce stravitelný.
Složení Vanilkový puding
kukuřičný škrob, přírodní vanilková aroma, barvivo (karotén, riboflavíny), jedlá sůl.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie (kJ): 358.00; Energie (kcal): 85.00; Tuky (g): 1.40; z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0.90; Sacharidy (g): 15.00; z toho cukry (g): 9.50; Vláknina (g): 0; Bílkoviny (g): 2.90; Sůl (g): 0.10;
Doporučený návod k přípravě pudingu při použití do cukrářských krémů
1. 350 ml polotučného mléka oddělíme asi 1/3, ve které rozmícháme obsah sáčku.
2. Do zbylého mléka mléka přidáme 50g cukru a přivedem k varu, ihned odstavíme.
3. Do vroucího mléka nalijeme předem připravenou rozmíchanou směs a zamícháme.
4. Za stálého míchání vaříme ještě asi 1 minutu. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.
Země původu:
Slovensko
Zákonný název potraviny: Puding v prášku s vanilkovou príchuťou
Výrobce: MÁNYA, spol. s r.o., Svodín č, 1299, 943 54 Svodín, Slovenská republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Puding a dezerty v prášku |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.