Směs bezlepková Zero Glutine, čerstvé těstoviny, Petra 3 kg/PET sáček
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Speciální bezlepková směs na výrobu všech druhů čerstvých těstovin. Směs má dobrou absorpční schopnost tekutin, těsto z ní je tažné a snadno se zpracovává. Zpracovávání těsta může probíhat ručně vyvalováním tak i pomoci raznice výrobníku těstovin. Těsto se může zadělávat s přidáním vajec, tak i bez nich. Pro dosažení nejlepších výsledků z hlediska varné kvality hotového výrobku doporučujeme pro výrobu čerstvých vaječných těstovin smíchat 1kg Zero Glutine 0003 s 850-900 g vejci. Zero Glutine 0003 je směs s výjimečnými a jedinečnými vlastnostmi pro přípravu těstovin určených pro osoby s alergií na lepek nebo s intolerancí na lepek, kteří se nechtějí vzdát výroby čerstvých těstovin s vlastnostmi tažnosti těsta srovnatelnými s moukami obsahujícími lepek. Mouky Petra se vyrábějí v rodinné firmě Molino Quaglia, která se řemeslu věnuje víc jak 100 let, a to od roku 1914. Společnost propojuje tradici a udržitelnost při pěstování obilovin s moderními technologiemi při zpracovávání zrna. Složení: kukuříčný škrob, rýžová mouka, zahušťovadla: guma guar, karboxymethylcelulóza. Může obsahovat stopy SÓJI a MLÉKA.
Info o produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.