Směs na domácí Špaldový Emmer-Quinoa chléb 500g Cake Masters /14913CM Nízkosacharidový chléb ✅
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Směs na domácí chléb pro přípravu v domácí pekárně i v klasické troubě
Všechny směsi na domácí chleba, které prodáváme osobně testujeme v naší domácí pekárně. Vyzkoušeno máme spoustu značek, ale směsi Cake Masters nám doma chutnají nejvíce. Tyto chlebové směsi jsou vyráběny v Německu a pocházejí z nejkvalitnějších surovin.
Cake Masters chlebové směsi nedoporučujeme vůbec srovnávat se směsí ze supermarketů. Jedná se zcela o jiný koncept směsi na chleba, který je plně autentický s pekařským řemeslem.
Proč tedy vyzkoušet domácí chléb?
Autentická chuť pravého špaldového chleba ✅
Velké balení, upečete jeden 800g velký nebo dva menší 400g chleby ✅
Poctivé německé suroviny ✅
Křupavá kůrka ✅
Nižší obsah sacharidů, vhodný pro lehkou Low Carb, Paleo a diabatickou dietu ✅
Po upečení, lze konzumovat již za 30 minut, není třeba nechat zcela chladnout, krájejte však pilkou na pečivo ✅
Směsi na domácí chléb, využijete nejlépe za použití spotřebiče, který se nazývá domácí pekárna. Doporučujeme jeho pořízení, je to investice na dlouhé roky a chleba upečete zcela bez práce. Domácí pekárny zasáhla moderní doba, jsou již chytré a chléb je křupavý, né jako tomu bylo před pár lety.
Naše osobní hodnocení této směsi: 98%, chléb je středně nadýchaný, má krásnou přírodní barvu a strukturou připomíná slunečnicový chléb. Chuť je originální a rozhodně Vás zaujme. Co Vás mile překvapí, kůrka je bohatá na chuť a připomíná svojí chutí pražené oříšky. Po upečení byl stále chutný a měkký i 2 den.
Do směsi přidáváme pro jeho nadýchanost 6g zlepšujícího přípravku pro kynutá těsta nebo případně navíc 1/3 sáčku sušeného droždí navíc, získáte tak více provzdušněný bochník.
Chléb doporučujeme pro každodení konzumaci, nepřejí se a okouzlí svoji klasickou chutí. Rádi přidáváme menší hrst celého kmínu, smaženou sušenou cibulku, nebo škvarky.
Zajímavost? Chléb sice obsahuje střední % sacharidů, ale velice málo cukrů.
Podrobný postup přípravy domácího celozrnného špaldového chleba se semínky:
budete potřebovat - na těsto: 350 ml vody
Příprava v domácí pekárně:
Nasypte směs do pečící formy a přidejte vodu dle návodu. Dle chuti přidejte celý kmín. Zvolte na pekárně program pro chléb 1000g a nastavte požadovanou kůrku.
Domácí pšeničný chléb v klasické troubě, jak na to:
Do mísy dejte veškerý obsah balení. Přidejte 330 ml vlažné vody a zpracujte na pomalejší rychlost v robotu po dobu cca 3 minut. Poté těsto vyndejte a dejte na 60-90 minut kynout, ideálně do ošatky. Pokud nemáte nechte kynout v míse. Zaprašte moukou aby těsto neokoralo. Pečeme na 240 st. C po dobu 10 minut !!! a poté dalších 20-25 minut na 200 st. C.
Složení - směs na domácí chléb:
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1030 KJ / 245 kcal | tuky 5,4 g / z toho celkem mastné kyseliny 0,7 g | sacharidy 35,6 g / z toho cukry 3,6 g | protein 10,8 g | sůl 1,4 g.
Návod k přípravě - stručný: Do mísy dejte veškerý obsah balení. Přidejte 340 ml vlažné vody a zpracujte na pomalejší rychlost v robotu po dobu cca 3 minut. Poté těsto vyndejte a dejte na 60-90 minut kynout, ideálně do ošatky. Pokud nemáte nechte kynout v míse. Zaprašte moukou aby těsto neokoralo. Pečeme na 240 st. C po dobu 10 minut !!! a poté dalších 20-25 minut na 200 st. C. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Už vás nebaví kupovat chleba v supermarketu, který chutná jako papír a je plný éček a chemikálií?
Máte pocit, že vás pečivo z obchodu neuspokojuje a chtěli byste svým blízkým dopřát opravdu čerstvý, voňavý a křupavý chleba? Možná jste už zkoušeli péct doma, ale výsledek nebyl nikdy dokonalý. Chleba se vám rozpadal, nebyl uvnitř propečený nebo neměl takovou chuť a vůni, jakou jste si představovali. Navíc příprava těsta a celý proces pečení byl zdlouhavý a náročný. Kvůli tomu všemu jste domácí pečení po pár pokusech vzdali.
Představte si, že se ráno probudíte a celý dům provoní vůně čerstvě upečeného chleba, jako od babičky. Celá rodina se s úsměvem sejde u snídaně a vy před ně postavíte ještě teplý, křupavý bochník s dokonale propečenou střídkou a křupavou kůrčičkou. Každé sousto je jako pohlazení na duši, plné lahodné chuti a přirozené vůně. Navíc máte 100% kontrolu nad ingrediencemi a víte, že chléb neobsahuje žádné zbytečné chemikálie a konzervanty. Upéct si doma chleba přesně podle vašich představ je tak snadné a tak odměňující! Každý den si můžete dopřát luxus opravdu čerstvého pečiva a hýčkat sebe i své blízké. Domácí chléb se stane vaším rodinným rituálem a všichni ocení vaše pekařské umění.
S naší revoluční domácí pekárnou se stane pečení chleba hračkou i pro začátečníky. Stačí jen nasypat ingredience, zmáčknout tlačítko a za pár hodin máte na stole perfektní voňavý bochník. Naše pekárna udělá všechnu práci za vás - sama zamíchá těsto, nechá ho vykynout a upeče do zlatova. Má 12 přednastavených programů včetně celozrnného chleba, sladkého pečiva nebo třeba bezlepkové varianty. Navíc si můžete nastavit velikost bochníku a stupeň propečení kůrky podle svých preferencí. Zapomeňte na zdlouhavé hnětení těsta, špinavou troubu a nejistý výsledek. S naší pekárnou zvládnete upéct dokonalý chléb i v tom největším shonu všedního dne. Dopřejte sobě i své rodině potěšení z pravidelné konzumace vynikajícího domácího pečiva. S naší pekárnou to zvládnete levou zadní a stanete se hvězdou domácnosti!
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pekařské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.