Směs na dortový korpus Gloria máslová - 500 g
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Kvalitní cukrářská směs na extra máslové korpusy
Tato 100% směs je vhodná zejména pro výrobu tradičních řezů se sezónním ovocem, koláčů, bábovek, biskupských chlebíčků a velikonočních beránků. Výrobky ze směsi mají příjemnou smetanově žlutou barvu, lahodnou chuť a jsou krásně nadýchané. Překvapí vás jemná vůně máslového pečiva.
Složení:
Cukr, pšeničná mouka, glukózový sirup, prášek typu jogurt (obsahuje mléko), neztužený palmový tuk, sušená
syrovátka, pšeničný lepek, řepkový olej, modifikovaný škrob (E1414), kypřící látky (E450, E500), emulgátory (E475,
E471), zahušťovadla (E412, E415), jedlá sůl, aroma, mléčné bílkoviny, antioxidant (E300). | Postup: 500g sypké směsi + 150g oleje, 175g vajec a přidejte 125g vlažné vody , vše prošlehat.
Minimální trvanlivost: 6/2025
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energie | 1522 kJ / 361 kcal |
Tuky | 2,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,6 g |
Sacharidy | 75,6 g |
z toho cukry | 45,8 g |
Bílkoviny | 6,5 g |
Sůl | 2,0 g |
Základní receptura na korpusy:
směs Gloria 500 g
Rostlinný olej 150 g
Vejce (vaječná melanž) 175 g
Voda 125 g
Technologický postup:
Všechny suroviny mícháme ve šlehači 2 minuty na pomalé otáčky do hladké konzistence - nešleháme !!!
Následně hmotu dáme do pečícího plechu (papírových košíčků, forem) a pečeme při teplotě 170°C 30 - 40 minut.
Množství je uvedeno na plech o rozměru 600 mm x 200 mm
Recept na šlehanou máslovou bábovku
500 g Gloria čokoládová
1,5 dcl olej
3 ks celá vejce
1,2 dcl voda
150 g kandovaného ovoce libovolného typu
Všechny ingredience smícháme dohromady. Získáme hladké těsto s kousky čokolády. NEŠLEHÁME !
Těsto dáme do formy a upečeme. Pečeme cca 25 minut na 170°C. Po vychladnutí podáváme.
Recept na čajové pečivo
směs Gloria 500 g
hladká mouka 500 g
máslo nebo margarin 600 g
Ingredience smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto, které necháme ideálně přes noc odležet v ledničce. Následně z něj vyválíme pláty o tloušťce 3 - 5 mm. Vykrájíme požadované tvary a na plechu pečeme v troubě 180 - 190 st, C asi 10 - 12 minut. Délku pečení uzpůsobte dle vašich zkušeností s vámi použitou troubou.
Podmínky při skladování:
suché, čisté místo, mimo přímé sluneční záření
skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny
Země původu surovin: Polsko
Rozváženo z 10kg balení
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.