Směs na perníkovo - mrkvové korpusy 510g Cake Masters /14736CM vč. marcipánových mrkviček k dekoraci
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Obsah balení: 400 g směsi na pečení, 110 g polevy, 11 kousků marcipánových mrkví
Těsto můžete dochutit strouhanou mkrví, vanilkou, rumem, oříšky atd..
Podrobný postup přípravy:
Dortový korpus
budete potřebovat: 100 g vejce (asi 2 vejce vel. M), 100 g měkkého másla nebo margarínu, 100 ml mléka, 100 g strouhané mrkve; na polevu: 30 ml vlažné vody
Příprava:
Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pečicí směs spolu s mlékem, vejci a máslem dejte do mísy. Vše rozmixujte ručním mixérem nebo stojatým mixérem krátce na nejnižším stupni metličkou, poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšším. Přidejte nastrouhanou mrkev. Hmotu dáme do pekáče (20cm) vyloženého pečicím papírem, uhladíme a pečeme asi 60 minut. Před nanesením polevy a zdobení nechte dort zcela vychladnout.
Polevu uhladíme odváženou vodou a stěrkou nebo nožem rozetřeme na koláč. Po ztuhnutí polevy ozdobte dort marcipánovými mrkvičkami
Složení:
Směs na pečení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, škrob, lněná mouka, prášek do pečiva (difosfáty, kypřící látka uhličitan sodný), zázvor (1%), emulgátory polyglycerolestery mastných kyselin, mono- a diglyceridy mastných kyselin; Perníkové koření, skořice, sůl. Glazurová směs (21,5 %): cukr, LAKTÓZA, škrob, zázvor (1,2 %).
Marcipánová mrkev: cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný tuk, PŘÍCHUŤ HORKÁ MANDLE (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; Zahušťovadlo: E 414 (arabská guma); POZOROVANÁ PŠENICE MLÉČNÁ, okyselovadlo: E 330 (Kyselina citronová); Carthamus koncentrát, barviva: E 120 (Karmín), E 132 (Indigotin), E 160a (Karoteny). Může obsahovat stopy LEPKU a OŘECHŮ.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1282 KJ / 305 kcal | tuky 11 g / z toho celkem mastné kyseliny 3 g | sacharidy 46 g / z toho cukry 29 g | protein 4,9 g | sůl 0,6 g.
Návod k přípravě - stručný: budete potřebovat: 100 g vejce (asi 2 vejce vel. M), 100 g měkkého másla nebo margarínu, 100 ml mléka, 100 g strouhané mrkve; na polevu: 30 ml vlažné vody. Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pečicí směs spolu s mlékem, vejci a máslem dejte do mísy. Vše rozmixujte ručním mixérem nebo stojatým mixérem krátce na nejnižším stupni metličkou, poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšším. Přidejte nastrouhanou mrkev. Hmotu dáme do pekáče (20cm) vyloženého pečicím papírem, uhladíme a pečeme asi 60 minut.
Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.