Směs na Schwarzwäldské dortíky 506g Cake Masters /16620CM
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Obsah balení: 400 g směsi na pečení, 100 g neutrální smetany (ztužovač), 6 g čokoládových hoblin, 1 velký jednorázový sáček na pečení
S touto směsí na pečení pro mini dorty ze Schwarzwaldu můžete vytvořit malé dobroty.
Krém můžete dochutit likérem nebo libovolným tématickým alkoholem!
Podrobný postup přípravy:
budete potřebovat - na korpus: 400 g směsi na pečení, 175 g másla (pokojové teploty)*, 3 vejce (velikost M)*, 100 ml mléka*
budete potřebovat - na krém: 6 třešní, 115 ml třešňové šťávy, 15 g kukuřičného škrobu, 20 g cukru, 100 g neutrální smetany (ztužovač - součástí sady), 125 ml vody (20°C), 500 g smetany
Příprava:
Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Pečící směs, máslo, vejce a mléko dáme do mixovací nádoby a promíchejte elektrickým ručním mixérem nebo kuchyňským robotem, nejprve krátce na nízký stupeň a poté na nejvyšší stupeň po dobu 3 minut, dokud nebude krémová. Těsto vložte do pečícího rámu (cca 25x35cm) a pečte v předehřáté troubě na 190°C horní/spodní ohřev cca. Pečte 25-30 minut, poté nechte vychladnout.
Třešně sceďte a šťávu zachyťte. Odeberte 2-3 lžíce studené třešňové šťávy a smíchejte se škrobem. Zbylou višňovou šťávu přivedeme k varu spolu s cukrem, stáhneme z plotny, přidáme rozmíchaný škrob a za míchání opět přivedeme k varu. Poté přidejte 6 třešní a nechte zcela vychladnout.
Pomocí vhodného vykrajovátka na cukroví vykrájejte 12 koleček. Smetanu ušleháme dotuha, smícháme odstátou smetanu s vodou a vmícháme do šlehačky. Umístěte dort do dezertního kroužku. Pomocí vykrajovacího sáčku naneste na dortový základ kruh krému a doprostřed položte zahuštěnou třešeň. Navrch položíme další dort a navrch potřeme další vrstvou krému. Dortíky ozdobte krémovou polevou, nastrouhanou čokoládou a třešněmi, nechte 2 hodiny chladit a teprve potom je sejměte z dezertního kroužku.
Složení:
Směs na pečení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, škrob, nízkotučný kakaový prášek (4,7 %), 4,7 % čokoládové vločky [cukr, kakaová hmota, nízkotučný kakaový prášek, emulgátor lecitiny, obalovací látky (šelak, arabská guma)], pečení prášek (difosforečnany, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný), emulgátory (E 475 (estery polyglycerolu mastných kyselin), E 471 (mono- a diglyceridy mastných kyselin)), jedlá sůl, aroma. Stojan na smetanu: dextróza, maltodextrin, cukr, želatina, zahušťovadla: modifikovaný škrob, xanthanová guma; přírodní chuť. Může obsahovat stopy VAJEC, MLÉKA a SÓJOVÝCH složek. Čokoládové lupínky: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor lecitiny. Kakao: minimálně 50 %.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1703 KJ / 407 kcal | tuky 19,4 g / z toho celkem mastné kyseliny 7,1 g | sacharidy 50,4 g / z toho cukry 32,7 g | protein 6,8 g | sůl 0 g.
Návod k přípravě - stručný: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.