Směs na Zimní bábovku 600g Cake Masters /52778CM
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Obsah balení: směs na pečení, směs na polevu a čokoládové zdobení
Můžete dochutit sekanými ořechy, rumem, rozinkami..
Podrobný postup přípravy zimní bábovky:
budete potřebovat - na těsto: 175g měkkého másla nebo margarínu, 150g vajec (3 vejce), 50-100ml šťávy z kompotu višní/třešní
budete potřebovat - na polevu: 200ml smetany, 100ml mléka
budete potřebovat - na ozdobení: sklenici třešní nebo višní
Příprava sváteční bábovky, jak na to:
Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Vyšlehejte suroviny potřebné do těsta, 3 minuty pozvolna a 1 minuty na vyšší otáčky. Dle potřeby přidejte šťávu z kompotu. Přidejte do těsta pár vypeckovaných višní. a lehce promíchejte. Vymažte formu a pečte jako klasickou bábovku. 55-60 minut.
Připravte si krém: práškovou směs na krém ušlehejte se smetanou a mlékem. Krém neneste na vychladnutou bábovku a dekorujete višněmi a čokoládovou dekorací.
Složení:
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1358 KJ / 378 kcal | tuky 0,6 g / z toho celkem mastné kyseliny 0,1 g | sacharidy 85,2g / z toho cukry 50,6 g | protein 5,6 g | sůl 0,4 g.
Návod k přípravě - stručný: Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské směsi |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.