Detailní popis produktu
Přírodní cukr sorbitol je jedním z náhradních sladidel. Používá se především jako sladidlo, stabilizátor a zahušťovadlo.
Standardně je používán do čokoládových náplní při výrobě pralinek pro prodloužení trvanlivosti.
Má cca 60% sladivost sacharózy. Nadměrné použití může mít laxatívní účinky.
Sorbitol (glucitol) patří mezi alkoholické cukry (alditoly), v přírodě se vyskytuje v bobulích např. v jeřábu, v hroznovém vínu nebo v dalším ovoci (třešně, švestky, hrušky, jablka), nebo v pšenici a kukuřici.
Info o produktu
Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček
Skladování:
při teplotě 15-20°C v suchu, chladu, na větraném místě, vlhkost 60% max
Dávkování:
Dle použitých receptur
Země původu:
Belgie
Kód:
AMZ200-1
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry, škroby, pomocné látky |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.