Temperovací stroj na čokoládu Cake Masters 1500ml /10955 + 1 temperovací vana zdarma
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Temperovací vana na čokolády
Profesionální a všestranný přístroj pro rozpouštění a temperování čokolády, fondánu, glazur, omáček, želé atd. Přístroj se díky svému ideálnímu objemu 1,5 litru skvěle hodí pro všechny běžné úkoly. Termostatický regulátor do 60 °C zajišťuje obzvlášť široké možnosti použití.
Díky speciálnímu odporu je teplo distribuováno obzvlášť rovnoměrně. Úspora energie díky účinné izolaci. Nádoba z nerezové oceli.
Objem vany je 1500 ml, doporučujeme pro temperování max. 1 kg čokolády s postupným přidáváním.
Lze doobjednat náhradní vaničku pro temperování více druhů čokolád.
Obal vyrobený z plastu.
- Objem 1,5 litru
- Otočný ovladač
- s víkem
- Příkon 60 wattů
- Šířka: 23
- Hloubka: 26 cm
- Výška: 12,5 cm
Nerezový zásobník (vanu) lze vyjmout a mýt v myčce na nádobí.
POZOR! Vana není součástí základního balení a dokupuje se zvlášť! V rámci AKCE dostanete 1 vanu zdarma.
Toto zařízení na čokoládu nabízí ve srovnání s levnějšími zařízeními jiných výrobců následující výhody:
- skutečná teplota je trvale udržována
- termostat na stupeň
- velmi krátká doba zahřívání
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.