Dr. Oetker Vanilkový lusk Bourbon (1 ks) /D_DO0069

Neohodnoceno
Značka: Dr. Oetker
160,80 Kč / ks
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vanilkový lusk „Bourbon” Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. Vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků „Bourbon” Dr. Oetker.

Hmotnost vanilky: 2,9g

Příprava a použití

Celý lusk: Lusk možno vařit vcelku v omáčce nebo pudingu, kterým dodá výraznou chuť a vůni. Celý lusk se může také uzavřít do nádoby s moučkovým nebo krupicovým cukrem. Lusk po několika dnech provoní cukr výrazným vanilkovým aroma. Lusk možno do cukru vložit opakovaně.
Semínka uvnitř lusku: Vyškrábaná dužina zevnitř lusku se může přimíchat do krému, pudingu, do těsta na sladké pečivo a cukroví, do cukru na obalení pečiva, do zmrzliny, nápojů, apod.

Rozemletý lusk: Lusk možno vysušit na vzduchu po dobu jednoho týdne a poté rozemlít. Rozemletý lusk se přidává do těsta, krému, pudingu, moučkového cukru, apod.

Dr. Oetker Vanilkový lusk Bourbon se používá dle konkrétního receptu na asi 500 ml tekutiny, 500 g cukru nebo 500 g mouky.

Skladování

Skladujte v suchu!

Co to je vanilkový lusk Bourbon?

Prémiový výrobek nejvyšší kvality pro letošní vánoční sezónu. Vanilkový lusk Dr. Oetker je jemným vzácným a jedinečným kořením. Jeho výraznou sladkou a kořeněnou vůni a chuť ocení i největší znalci.

Bourbon Vanilkový lusk Dr. Oetker vystačí až na 500 ml tekutiny nebo 500 g mouky.

Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker pochází z ostrova Madagaskar a je té nejlepší kvality. Plody vanilky zrají 7-8 měsíců, poté se ručně sklízejí a nechávají na slunci vysušit. Vanilkové lusky se ručně třídí a k balení jsou dopravovány do Evropy. Přísné kvalitativní požadavky a kontrola zaručují vysokou kvalitu Vanilkových lusků Bourbon Dr. Oetker.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: