Detailní popis produktu
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Gulášová pikantní speciál 68g
- SLOŽENÍ
- jíška (pšeničná mouka, vepřové sádlo), sušené bramborové vločky 12% (99% brambory, emulgátor E471, antioxidanty E304i,E330, konzervat oxid siřičitý, kurkuma), pšeničná mouka, škrob, brambory sušené kousky 9%, maltodextrin, sójový hydrolyzát, jedlá sůl, aromata (obsahuje sóju), paprika sladká mletá 3,8%, škvařená slanina 3 %, kvasnicový výtažek, cukr, směs mletého koření (kmín, pepř černý 0,5 %, paprika pálivá 0,2 %), sušená restovaná cibule 0,8 % (řepkový olej), sušené vepřové maso 0,7%, majoránka 0,5 %, barviva (paprikový extrakt, E150c), sušený vaječný bílek, česnekový extrakt 0,1 %, cibulový extrakt.
- ALERGENY
- Oxid siřičitý a siřičitany,Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- 130 KJ
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- 325 Kj
- HMOTNOST/OBJEM
- 68g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Orkla Foods Česko a Slovensko, a.s., Mělnická 133, 27732 Byšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Obsah sáčku vsypte do 0,75 litru studené vody a dobře rozmíchejte. 2.Polévku za stálého míchání uveďte do varu a pozvolna vařte 10 minut.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hotová a instantní trvanlivá jídla a masové konzervy |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.