Doprava do výdejen PPL nad 1000,- zdarma, kurýrem PPL domů nad 2000,- zdarma

Dr. Oetker Dort-želé červené (10 g) /D_DO0012

Cukrářské potřeby

18,90 Kč / ks
Dostupnost: ✅ SKLADEM (>99 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení
Dr. Oetker Dort-želé červené (10 g) /D_DO0012

Detailní popis produktu

Dort-želé červené 10 g, v prášku, na 0,25 l tekutiny

SLOŽENÍ

Cukr,Zahušťovadla (karagenan, karubin),Regulátor kyselosti (hydrogenvinan draselný),Barviva (karmín, beta-karoten)

ALERGENY

Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Na 100 g hotového výrobku:* Energetická hodnota : 272 kJ/64 kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy : 15,9 g, z toho cukry : 15,5 g,Bílkoviny : 0,1 g,Sůl : 0,00 g,*Želé připraveno s vodou a 40 g cukru

HMOTNOST/OBJEM

Hrubá hmotnost: 11 g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Skladujte v suchu!

NÁVOD K POUŽITÍ

Na 250 ml (1/4 l) tekutiny (voda nebo ovocná šťáva). Použití: na přípravu ovocných dortů, řezů a dezertů.

Příprava:  Obsah sáčku smícháme se 2-3 lžícemi cukru, přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme asi 1 minutu.  Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout.  Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Pokud želé před použitím příliš ztuhne, můžeme ho znovu rozehřát.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Agar a želatina
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: