Zlatá cukrová poleva na polévání cukroví a dortů | 80 g Vhodné i na psaní a zdobení perníků
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Wow! Právě jste našla poklad, zlatá královská glazura, to tu ještě nebylo
Máte chuť na dokonale vypadající a chutnající cukroví nebo dorty, ale bohužel se vám nemusí dařit dosáhnout ideálního vzhledu. Máte pocit, že vaše koncové výrobky prostě nevypadají tak, jak by měly. Určitě jste už zažili, že jste si strávili hodiny a hodiny pečením a dekorováním, jenom aby výsledek neodpovídal vašim očekáváním. Vaše vánoční cukroví je sice chutné, ale nevypadá to, že by ho zdobil profík?
Originální německý produkt pro cukrářské dekorování perníků a dortů vám pomůže
Vysoká kvalita a prestižní německé suroviny, stačí cukrářský sáček
Skladování: při pokojové teplotě
Balení: 80 g v sáčku
Výrobce a země původu: Německo, firma Gunthart
Postup přípravy:
na jedno balení 80g glazury přidejte 18g vody (4 lžíce)
Složení:
Složení: cukr, sušený glukózový sirup, barvivo: oxidy železa a hydroxidy železa kukuřičný škrob.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1590 kJ / 380kcal |
Tuky | 0,5g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1g |
Sacharidy | 94g |
z toho cukry | 86g |
Vláknina | 0,5g |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0,01g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Královská glazura |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.