Belgická čokoláda ARABESQUE hořká Noir 72% 300 g
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Složení: kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin E322, aroma.
Nutriční hodnoty na 100 g: energie 563 kcal/ 2 254 kJ, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g, Vláknina 0,7 g, Bílkoviny 5,5 g, Sůl 0,2 g.
Cukrářská čokoláda ARABESQUE hořká Noir 72% 300g
Použití:
rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C. Skladovat při teplotě do 28°C .
Skvělá čokoláda na:
pralinky, polévání a máčení cukroví a dezertů, fondue, po přidání smetany se hodí také do fontán
Tip na temperování čokolády:
Mikrovlnná trouba nebo vodní lázeň? Jak nejlépe rozpustit čokoládu?
Vodní lázeň je klasickou metodou, ale není bez rizika. Voda a pára, dokonce i v minimálním množství, může kvalitu čokolády změnit. Pokud se pro tuto metodu rozhodnete, ujistěte se, že mísa, ve které čokoládu rozpouštíte, je větší než nádoba s vodou. Čokoládu tak oddělíte od vody a riziko minimalizujete. Užití mikrovlnné trouby je jistějším způsobem. Ujistěte se ale, že je nastavena na nízký výkon, abyste předešli přehřátí čokolády. V pravidelných intervalech rozpouštějící se čokoládu promíchávejte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.