Domácí čokoládové pralinky snadno? Ano, poradíme jak na to

Znáte ten pocit, honí vás mlsná nebo chcete pro rodinu připravit něco neokoukaného

Vytvořte si doma kus belgické tradice s domácí přípravou pralinek

Jste vášnivým domácím cukrářem nebo cukrářkou, který si rád/a vyzkouší nové recepty a tvoří vlastní dezerty? Určitě víte, jak může být náročné najít kvalitní a multifunkční formy, které jsou odolné, lehké na údržbu a zároveň umožňují jednoduché odlepování pečiva. Možná jste se již několikrát setkali s tím, že se vám těsto připálilo nebo přilepilo na formu a zkazilo tak váš pečlivě připravený recept.

Italské formy na čokoládu

Vysoká kvalita zpracování a Italská preciznost

Jistě znáte ten pocit zklamání, když musíte vyhodit celou várku kvůli špatné formě. Nebo ten nepříjemný moment, kdy se snažíte vytvořený výrobek z formy vyklepat, ale místo toho ho zničíte. A co teprve nepříjemný zápach levného plastu, který může dokonce kontaminovat vaše jídlo. Tyto problémy mohou způsobit hodně stresu a odradit vás od dalšího pečení. Toto se značkou Silikomart nehrozí.

Domácí čokoláda

 

Tak jdeme na to, již zítra můžete kouzlit Belgické delikatesy

V našem e-shopu Sladké potřeby máme pro vás ideální řešení - silikonové formy od značky Silikomart. Tyto formy jsou vyrobeny z 100% potravinářského silikonu, který je teplotně odolný a dokonale flexibilní. Výrobky z nich jednoduše a rychle vyjmete, aniž by se připálily nebo přilepily. Můžete je použít pro výrobu čokoládových pralinek, cukrovinek a dokonce i na fondán, isomalt nebo karamel.
 
Silikonová forma na čokoládu
 
Formy jsou vhodné do myčky na nádobí a díky svému pružnému silikonu ušetří skladovací místo. Navíc jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, takže můžete tvořit originální moučníky a dokonale překvapit své blízké. A jako bonus nabízíme prodlouženou záruku na 3 roky a nízké poštovné již od 29 Kč. Už žádné připálené koláče nebo zničené recepty - s našimi silikonovými formami budete pečení milovat ještě více!
 

Belgická čokoláda, zaručuje úspěch a chutná špičkově

Pestrá nabídka čokolád pro domácí i profesionální cukraření

 Objevte tajemství belgické čokolády s naší stránkou věnovanou tomuto lahodnému dezertu. Prozkoumejte historii, popisy výrobků a tipy jak s čokoládou pracovat. Perfektní pro všechny cukrářky, kteří se chtějí dozvědět více o tomto sladkém řemesle. Kupte si nyní Silikomart a začněte objevovat svět belgické čokolády. Skvělé pro odborníky i začátečníky.
 
Belgická čokoláda

Proč váhat, kupte ještě dnes 👼

Máte-li zájem o naše silikonové formy na pečení, prozkoumejte náš eshop Sladké potřeby a prohlédněte si naší širokou škálu forem. Dodávka je rychlá a cenově dostupné již od 29 Kč, takže si můžete objednat dnes a začít pečení již za pár dní. Využijte příležitosti a udělejte z pečení zábavu, nikoli práci.

 

Takže šťastné a veselé Vánoce, milé ženy a rodiny. Pečte, tvořte, bavte se! A nezapomeňte, i když jste v kuchyni, nemusíte tam být samy. Přidejte se k nám, sdílejte své vánoční pečení s námi a nechte se inspirovat naší komunitou. 🎄🥰

 

Domácí pralinky z čokolády