DÁRKOVÉ POUKÁZKY ZASÍLÁME I PŘES VÁNOCE 24/7 ⭐ DOVOLENÁ, BALÍČKY ODESÍLÁME OPĚT 30.12.2024 ⭐ VESELÉ VÁNOCE! ⭐
Domácí temperovací stroj na čokoládu Modecor Mini /MO30551
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Stolní mini tempírka na čokoládu Modecor Meltin Pot Mini
Velkou výhodou je temperování malého množství čokolády a možnost použití vyměnitelné mísy,
Tempírka na čokoládu slouží k domácímu rozpouštění čokolády a polevy. Díky dvěma stupňům nastavení teploty můžeme temperovací stroj použít také jako fondue, neboť má schopnost udržet stálou teplotu čokolády.
Specifikace tempírky Modecor:
3 stupně temperace: 40-45 st. C, 30-32 st. C a 27-29 st. C
kapacita nádoby 300g
vyjímatelná nádoba: ANO
mytí v myčce: NE
provozní napětí 220V
digitální systém hlídaní teploty čokolády
hobby přístroj pro domácí temperaci čokolády obsahuje 1 kus nádobky pro rozpouštění čokolády.
Jak pracovat se strojem na temperování čokolády:
1. přístroj postavíme na pevnou nehořlavou pracovní desku
2. do přístroje vložíme nádobku pro rozpouštění čokolády
3. zapojíme přístroj do zásuvky
4. nastavíme otáčecí ovladač do polohy II a necháme asi 10 minut zahřát
5. do nádobky vsypeme cca 250g čokolády nebo polevy. Důležité: pokud používáme tabulkovou čokoládu, je nutné ji rozlámat na malé kousky.
6. během tavení občas čokoládu promícháme
7. jakmile se čokoláda rozpustí, ovladač nastavíme do stupně I., který bude udržovat čokoládu v tekutém stavu
8. můžeme přidat druhou nádobku s jinou čokoládou a postup opakovat
9. po ukončení rozehřívání nastavíme ovladač na stupeň o
10. vyjmeme napájecí kabel ze zásuvky
Video:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.