Jemná fondánová poleva na věnečky ZEELANDIA 14 kg
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Zeelandia Fondán bílý
Jemná smetanově chutná cukrová poleva na polévání věnečků, větrníků a ostatních dezertůFondánová poleva
Hmotnost: 14 kg (baleno v kartonové krabici)
Složení: cukr, glukózový sirup, voda, regulátor kyselosti E330
Bílá cukrová poleva je vhodná pro přelévání zákusků (větrníků, věnečků, punčových řezů).
Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost.
Pracovní postup:
požadované množství rozehřejeme při teplotě cca 40°C, naředíme trochu vodou (můžeme přidat trošku citronové šťávy) a rozmícháme do tekuté konzistence. Poté přelijeme zákusky a necháme zatuhnout. Pokud, při zahřívání, překročí teplota 50°C, fondán se pak nebude lesknout a bude praskat.
Pro použití na karamelové větrníky přidáme do fondány zkaramelizované kondenzované mléko, které fondán obarví a ochutí.
Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1485kJ/355kcal
Tuky: 0g (z toho nasycené mastné kyseliny): 0g
Sacharidy: 87,5g (z toho cukry): 87,5g
Bílkoviny: 0g
Sůl: 0g
UPOZORNĚNÍ: toto není hmota na potahování dortů ! Je určen především jako cukrová poleva na větrníky, věnečky a dezerty, ale i jako náplň do trvanlivých krémů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrové polevy - fondán |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.