Kandovaná citrónová kůra 100 g ✅ Kandovaný citrón
Množstevní sleva:
Detailní popis produktu
Kandovaná citrónová kůra 100 g
Co by byl tradiční biskupský chlebíček nebo sladká štola bez kandovaného ovoce? Vyzkoušejte přimíchat do svého pečení aromatickou kandovanou citrónovou kůru, která dezertům přidá sladkost, lehkou štiplavost a svěží citrusovou vůni. Kůra nepotřebuje žádné další přípravy, stačí ji pouze přimíchat do těsta a nechat zapéct. Výsledný pokrm svou vůní pak přímo láká k zakousnutí.
Složení:
citronová kůra 57 %, glukózo-fruktózový sirup, sacharóza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, oxid siřičitý
Víte že?
Citrón je plodem citronovníku. Je známý svým vejcovitým tvarem, zářivě žlutou barvou, a především svou výraznou kyselou chutí. Pěstuje se hlavně v subtropických oblastech, ale zdatní pěstitelé si s ním poradí i u nás v mírném pásmu. Má vysoký obsah kyseliny askorbové a citronové. Je to překvapivě vodnatý plod, tvoří ho totiž okolo osmdesáti sedmi procent vody. Najdeme v něm také vitamíny skupiny B a řadu minerálů.
Výživová hodnota
Energie | 303 kcal |
Tuky | 0.2 g |
z toho nasycené MK | 0.1 g |
Sacharidy | 76 g |
z toho cukry | 54 g |
Bílkoviny | 0.1 g |
Sůl | 0.2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kandované a nakládané ovoce a ovocná pyré |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.